Douwe Egberts Offices

Our intervention (participation) consists to personalize (the) interior spaces reflecting the content (sense) of the company.

In this case, we have given more importance to the welcome with the product and also through original ideas (concepts) a “plus” to the building.

Visitor's entrance: coordination between welcome desk and coffee tasting zone.

Coffee corner: combination of relax moments and work.

Material choice: those materials give familial atmosphere.

Atrium's animation: creation of a vegetal volume in the atrium.

  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts