Douwe Egberts

Onze ingreep bestond erin alle binnenruimte af te stemmen of het imago van de maatschappij.

Hierbij hebben wij de convivialiteit met produkt bevoorrecht en eveneens een meerwaarde aan het gebouw verschaft door originele concepten.

Toegang bezoekers: integratie van de ontvangst desc met koffie degustatie zone.

Coffee corner: het concept voorziet de integratie van een autonome koffiepauze in een ruimte, die toelaat om even out te zijn en toch verder te werken.

Materiaalkeuze: de materialen brengen een familiale toets aan.

Atrium: levendiger maken door de integratie van een plantenvolume.

  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts
  • Siège social Douwe Egberts